Frankóságok - videóreceptek

Süllőfilé roston sült zöldségekkel - recept

A zöldségeket felszeleteljük, ami a mi esetünkben cukkíni, paprika, paradicsom, gomba, endivia, kaliforniai paprika. Ezután forró olajos serpenyőben roppanósra sütjük. Sülés közben a zöldségeket sózzuk, borsozzuk. A süllő filét a bőrével lefelé helyezzük a serpenyőbe és készre sütjük. Tálaláskor a halat a zöldségek tetejére helyezzük, majd olvasztott vajjal meglocsoljuk.

Süllőfilé roston sült zöldségekkel

Hozzávalók 4 személyre:

  • Bőrős süllőfilé 80 dkg 
  • Só 0,1dkg
  • Bors 0,05 dkg
  • Vaj 0,8 dkg
  • Olívaolaj 0,4 dkg
  • Cukkini 10 dkg
  • Erős paprika 1 db
  • Paradicsom 10 dkg
  • Gomba 10 dkg
  • Endivia 10 dkg
  • Kaliforniai paprika 10 dkg
  • Póréhagyma 10 dkg
  • Fokhagyma 0,5 dkg
  • Rozmaring 1 szál

Facebook

GTranslate

Hungarian Croatian Czech English French German Italian Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian

vCard

A weboldal cookie-kat alkalmaz, amelyek segítik az oldal működését. Ha belép, elfogadja ezek használatát. További információk! OK

szechenyi