Fehértói Halászcsárda és Szálloda - Szeged
Esküvő - Lakodalom
A termeink létszám befogadó képességét itt találja>>
Évente 30 – 40 ifjú pár tisztel meg minket, hogy ennek a nagy eseménynek a helyszínéül és lebonyolítójának válassza Csárdánkat vagy annak Catering szolgáltatását egy külső helyszínre kitelepülve.
Teremfoglalás már 2018. és 2019. évre is!
Kérjen részletes tájékoztatót rendezvényszervezőnktől az alábbi elérhetőségeken.
Bővebb információ:
Kralj Mirko
értékesítés vezető-rendezvényszervező
+36 30 373 2855
Minden alkalomra egyedi ajánlatot készítünk.
ÍZELÍTŐNEK NÉHÁNY MENÜ JAVASLAT AJÁNLATAINKBÓL!
Hagyományos menü ajánlatunk
I. Menü | II. Menü | III. Menü | IV. Menü | V. Menü | VI. Menü |
Svédasztalos menüajánlatunk
I. Menü | II. Menü |
Éjfél utáni vacsora ajánlataink, csak büféasztalos tálalásra
I. Menü | II. Menü |
Italajánlatunk
Fotó Galéria
Hagyományos menü ajánlatunk
I. Menü
Előétel felszolgálva:
- Lazacfilé leves zöldsaláta ágyon fokhagymás pikáns dresszingel
Leves felszolgálva tálakban:
- Fácán leves csigatésztával és/vagy filézett ponty halászlé
Tálakban felszolgálva:
- Vörösboros marhalábszár pörkölt, köményes főtt burgonyával
4 személyes sültes tálak, felszolgálva:
- Kerti zöldségek
- Diós bundában forgatott jércemell érmék
- Sertés szűzpecsenye márványozott belsővel, vagy igény szerinti raguval
- Erdei gombával töltött kacsacombok
- Vajas - petrezselymes burgonya
- Kelbe göngyölt mediterrán rizs
- Grillezett zöldségek.
Tányéron szolgáljuk fel:
- Friss kevert saláta, joghurtos öntettel
Desszert:
- egyeztetés szerint
III. Menü
Tálakban felszolgálva:
- Filézett pontyhallé
- Újházi tyúkhúsleves csigatésztával
- Vörösboros marhalábszár pörkölt vajas galuskával és köményes burgonyával
4 személyes sültes tálak, felszolgálva:
- Sajttal és sonkával töltött sertés szelet rántva
- Csirkecomb filé Budapest módra
- Ropogós sertés csülök „Jóasszony” módra
- Rizi – bizi
- Forgatott tepsis burgonya
Saláta:
- Vegyes idényjellegű adagolva
Desszert:
- Egyeztetés szerint
IV. Menü
Hideg vegyes ízelítő tányéron tálalva:
- Csemege Csabai karaj
- Brokkolival töltött halfilé
- Mézben, sörben pácolt kacsamell angolosan
Levesek tálakban felszolgálva:
- Filézett házityúk leves csigatésztával
- Tejfölös- tárkonyos borjú raguleves
4 személyes sültes tálak, felszolgálva:
- Harcsa roston sütve pirított gombával
- Grillezett bazsalikomos tanyasi jércemell
- Baconba göngyölt szűzpecsenye, boszorkány raguval és vegyes körettel
- Rizi-bizi, sült burgonya, grillzöldség
Desszert:
- Egyeztetés szerint
VII. Menü
Csuporban szolgáljuk fel:
- Tárkonyos halikraleves fogas húsgombóccal
- Galamb eszencia leves Újházi módra
Tálakban szolgáljuk fel:
- Borjúpaprikás, sajtos – tejfölös galuskával
- Káposztával töltött cecei paprika, paradicsom mozarellával
Sültes tálak:
- Idényjellegű zöldségek grillezve és rántva
- Tandori csirke
- Mandulás kéreggel sült harcsafilé
- Barbarie kacsamell campari-orange kaviárral
- Bőrén sült sertés kotlett
- Grillezett sütőtökös krémpuliszka
- Metélőpetrezselymes csicsóka hasábok
- Cukkíni rizottó
Desszert:
- Egyeztetés szerint
I. Menü
Előétel felszolgálva:
- Haltepertő rántott hagymakarikával, remoulade mártással
Leves felszolgálva:
- Falusi gyöngyös leves zöldségekkel és lúdgége tésztával
- Szögedi filézett vegyes hallé
Büféasztalon:
- Kacsamáj pürével töltött gombafejek, brokkoli krémmel töltött palacsinta
- Filézett tanyasi csirkecombok, karamellizált gyümölcsökkel
- Gombás harcsapaprikás, polenta tallérral
- Rózsaszínre sült rozmaringos kacsamell, erdei gyümölcs csatnival, szalvétagombóccal
- Rosé hátszín egészben sütve vadász raguval és burgonyaropogóssal
- Vörösboros marhalábszár pörkölt, köményes főtt burgonyával
Salátabár:
- Káposztás babsaláta
- Édes – csípős halsaláta
- Pisztáciás sárgadinnye saláta
Desszert:
- egyeztetés szerint
III. Menü
Bográcsban szolgáljuk fel:
- Szegedi filézett vegyes halászlé
- Újházy tyúkhúsleves filézett, házi csigatésztával
Büféasztalon:
- Rántott kerti zöldségek
- Grillen sült filézett csirkecomb petrezselymes burgonyával
- Sajttal - sonkával töltött sertésszelet, rizi-bizivel
- Mézes sörben pácolt kemencés sertés csülök ,,Pékné" módra, hagymás, tejszínes rakott burgonyával
- Vörösboros marhalábszár pörkölt köményes burgonyával, és vajas galuskával
Salátabár:
- Jégbe hűtött hordós vegyes savanyúság (kovászos uborka, káposztával töltött paprika, dinnye, véralma)
Desszert:
- Egyeztetés szerint
Svédasztalos menüajánlatunk
VI. Menü
Tálakban szolgáljuk fel:
- Fehértói filézett pontyhallé
- Kapros tejszínes pulykaragu leves
Büfé:
- Zsenge szőlőlevélbe burkolt kerti zöldségek tejszínes gombamártással
- Olasz tészták igény szerinti szószokkal
- Kókusztejes jércemell érmék ropogósra sütve, zöldfűszeren gőzölt jázmin rizzsel
- Haltepertő rántott hagymakarikával remoulade mártással
- Lecsós töltött vesés, gombás velővel, kétszersült rozmaringos burgonyával
- Szürke marha pörkölt, köményes hordóburgonyával
- Tűzdelt szarvas filé, erdei gombás áfonya csatnival, aszalt szilvás gombóccal
- Friss csárdasaláta
- Metélőpetrezselymes - tejfölös uborkasaláta
- Koktélparadicsom mozarellával
Desszert:
- Egyeztetés szerint
Új Menü
Tálakban szolgáljuk fel:
- Gyöngytyúk leves házi metélt tésztával
- Szegedi filézett vegyes halászlé
Büfé:
- Camembert sajt diós bundában, friss karfiol rózsák rántva, kapros túróval töltött gombafejek rántva
- Aszalt sárgabarackkal márványozott pulykamell, mentás karamellizált körtével és habos burgonyapürével
- Halak Tiszából - Dunából, grillezett kerti zöldségekkel
- Sajttal – sonkával töltött sertésborda, zöldséges rizzsel
- Filézett tanyasi kakaspaprikás, sajtos – tejfölös galuskával
- Rozmaringos érlelt borjú hátszín, libamájas lecsóval, almás ropogóssal
Saláta büfé:
- Friss kevert saláta, kapros joghurtos öntettel
- Endívia saláta pirított mandulával, mákolajos saláta öntettel
- Dézsás házi vegyes savanyúság (almapaprika, zöldparadicsom, káposztával töltött paprika, dinnye, karfiol)
Desszert:
- Pirított mandulás képviselőfánk
- Forró házi húzott rétes meggyes, túrós
Éjfél utáni vacsora ajánlataink, csak büféasztalos tálalásra
I. Menü
- Mini töltött kolozsvári káposzta
- Fasírt golyók
- Kemencés csirkecombok
- Burgonyasaláta
III. Menü
- Mini töltött káposzták nagy cserépcsuprokban vele sült kenyérrel
- Kapros juhtúróval töltött lazac tekercs
- Egészben sült csemegei karaj
- Libamájpástétom
- Hideg kevert saláták
- Idény gyümölcsök kosárban
Bővebb információ:
Kralj Mirko
értékesítés vezető-rendezvényszervező
+36 30 373 2855
Zsuzsi & Gábor esküvői party video from Laszlo Ladanyi on Vimeo.
Galéria