Frankóságok - videóreceptek

Kemencés tepsis rakott harcsa - recept

Kemencés tepsis rakott harcsa elkészítése. Azonos mennyiségű burgonyát, azonos mennyiségű vöröshagymát tisztítunk meg, és vágunk karikára. Zöldpaprikát, paradicsomot, erős paprikát szintén karikára vágjuk. Egy tepsibe tejszínt csurgatunk, először némi burgonyát teszünk a tepsibe, majd a tetejére némi vöröshagymát. Megszórjuk sóval, borssal, és az összedarabolt zöldségeket hozzáadjuk. Következnek a harcsa szeletek, majd ismét a hagyma karikák, a burgonya, és a paradicsom, paprika. (Ezt a rétegezést tetszés szerint addig folytathatjuk, amíg el nem fogy a hozzávaló.) Ha elkészültünk, egy kis tejjel, tejszínnel megöntözzük, és vágott kaporral megszórjuk. A kemencében készre sütjük.
Jó étvágyat kívánunk!

Kemencés tepsis rakott harcsa

 


Facebook

GTranslate

Hungarian Croatian Czech English French German Italian Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian

vCard

A weboldal cookie-kat alkalmaz, amelyek segítik az oldal működését. Ha belép, elfogadja ezek használatát. További információk! OK

szechenyi